skip to Main Content
Voor
Bedrijven
S2C bedrijven
Wat doen we voor bedrijven

Science2Change helpt u als adviseur of interim manager bij verschillende fasen van een kennisvraag: van het duidelijk beschrijven van de behoefte, naar het vinden van potentiële partners, eventuele subsidiemogelijkheden voor de samenwerking en de contractuele afhandeling. Ook kan Science2Change trainingen, workshops en coaching op het gebied van samenwerken, onderhandelen of  contract ontwerpen verzorgen. Op deze website staan een aantal voorbeelden van deze trainingen. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact met ons op.

CONTACT
Referenties

“Helma Kaptein geeft blijk van kennis van zaken, met een sterke motivatie en inzicht in de prioriteiten van het project.“

Dr Robert van der Drift, Managing Director Department Mathematics & Computer Science,
Technische Universiteit Eindhoven 

“De verkenning gaf het Domein Applied Science de juiste informatie om de krachten in het onderzoeksnetwerk meer te bundelen en de activiteiten aan te laten sluiten bij de behoeften vanuit de Topsector LSH. Een win-win-situatie voor beide partijen. Helma’s toegevoegde waarde lag niet alleen in de uitgebreide dataverzameling- en analyse die zij uitvoerde, maar ook in het verbinden van de verschillende partijen en hun belangen.“
Marjolein Wijnker, beleidsadviseur
Stichting Domein Applied Science

“Ik heb de afgelopen tijd een aantal keer contact gehad met Helma en wilde je even meegeven dat ik heel blij met haar ben. Ze pakt het subsidie vraagstuk in mijn regio echt top op!”

Han Bosman, Manager Operations
Kids Foundation

 

"Helma Kaptein is een ervaringsdeskundige op het gebied van (onderzoeks-) samenwerkingen"

IT-mannetje

"Helma is een kundige professional die kennis en toepassing met positieve energie verbindt aan mens en maatschappij"

drs. André Roos (A.P.), Directeur
Saxion Centrum voor Ondernemerschap

Voorbeelden van werkzaamheden

Science2Change heeft een concept samenwerkingsovereenkomst van een aantal bedrijven en een hogeschool geëvalueerd. Het bleek dat deze overeenkomst de hogeschool niet in staat stelde de opgedane kennis in het onderwijs te gebruiken. Bovendien waren alle partijen verplicht alleen met de huidige partijen samen te werken op een zeer breed gedefinieerd ‘field’. Na overleg bleek dit niet de intentie te zijn van alle partijen. De situatie was ontstaan doordat de contracten waren opgesteld door een externe juridische hulp, die niet voldoende inzicht had in de intentie van de samenwerking en het concept contract onvoldoende had toegelicht aan de klant.

CONTACT
helma werkervaring

Voorbeelden van onze aanpak kun je hier downloaden.

Back To Top